V košari imate
0 izdelkov iz 0 trgovin.

Skupaj: 0,00

Kategorije

 

Izkaznica ponudnika

MAGRAM

Dostava

 DOSTAVA IN DISTRIBUCIJA POHIŠTVA:

Večino izdelkov blagovne znamke Magram vam dostavimo na dom brezplačno  v okviru našega programa DISTRIBUCIJE, ki vključuje dostavo, vnos izdelka v prostor in tudi odvoz starega pohištva.

Ob prejemu vašega naročila in potrditvi z naše strani, vam pošljemo v potrditev naš obrazec T003 - Naročilo kupca - zbirnik informacij potrebnih za distribucijo.  Poleg tega obrazca vam pošljemo tudi predračun, v katerem bodo opredeljeni eventualni stroški dostave blaga.

POGOJI DISTRIBUCIJE:

Distribucija se vrši v primeru nakupa pohištva v vrednosti nad 1.000,00 € (gotovinska maloprodajna cena MPC z DDV). Naša distribucija pomeni brezplačen prevoz do stranke in pomoč ene osebe pri vnosu in postavitvi pohištva v prostor.

* v kolikor kupec ali od kupca zagotovljena oseba ne sodeluje pri vnosu garniture v prostor in mora Magram zagotoviti dodatno pomoč pri vnosu in postavitvi pohištva v prostor, se to dodatno zaračuna v višini 90,00 €.

 

** stranka pohištvo pripravi za odvoz pred vhod hiše ali bloka, v nasprotnem primeru se to pohištvo ne odpelje ali pa se to zaračuna dodatno. Brezplačno se odpelje staro pohištvo samo v primeru nakupa ekvivalentnega pohištva.

 

DOSTAVA MANJŠIH IZDELKOV:

 

Stroški dostave naročenega izdelka so:

do 50 EUR

                   5,00 €

od 50 do 100 EUR

                   7,00 € 

od 100 EUR

  po predračunu

Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ 7 delovnih dni od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo sprejeto, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

Kupljeno blago se vam dostavi brezplačno do kamionsko dostopnega dvorišča. Vnosa blaga v stanovanje ni zagotovljen. V primeru, da ob dostavi Kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s Kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika.